Dzisiaj rozklejałem lampę w swojej O1 po lifcie. Klosz z allegro za 68 zł bardzo przyzwoity.Odklejenie starego klosza graniczy z cudem. Jak ktoś nie uszkodzi lampy to chylę czoła. Przeleciałem fleksem dookoła klosza 1 cm od rantu a potem powoli wydłubywałem. Broń Was Panie Boże przed pryskaniem na odbłysnik preparatami do szyb, szlak go tafi.
[O2] niezły wynik w katalogu aut używanych Auto Świata
Zwiń
X
-
[O2] niezły wynik w katalogu aut używanych Auto Świata
witam
wpadł mi dzisiaj w ręce katalog aut używanych marzec-maj 2010. Ponieważ mam w planach kupno O2, zerknąłem na odpowiednią stronę w dziale "AUTA KLASY ŚREDNIEJ"
Kilka cytatów:
"Używana Skoda Octavia II to ciekawa propozycja dla osób szukających niezawodnego auta rodzinnego"
"Czechom udało się wykonać kawał dobrej roboty. Można mieć małe uwagi co do stylistyki czy niektórych drobiazgów, ale i tak Octavia II zasługuje na wysoką ocenę"
"Skoda Octavia II nie ma poważnych wad... osoby, które kupiły nową Octavię II w salonie, rzadko mają powód by pozbywać się jej przed upływem kilku lat"
Tylko jedna rzecz mnie zaniepokoiła:
"Motory benzynowe z wtryskiem bezpośrednim ... w przyszłości mogą mieć problemy wynikające zdużej ilości nagaru w głowicy. ... ale to zmartwienie dla osób, które dopiero za kilka lat kupią używaną Octavię II"
Ogólna ocena - 5
Martwić się na zapas tym nagarem :?:Miała być Octavia 2 FL 1.8 TSI DSG
Jest Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 :diabelski_usmiech
Pozdrowienia
Gemini
-
-
Zamieszczone przez GeminiMartwić się na zapas tym nagarem :?:
Zamieszczone przez Geminiw dziale "AUTA KLASY ŚREDNIEJ"
trzymam kciuki :kciukgorasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Re: niezły wynik w katalogu aut używanych Auto Świata
Zamieszczone przez GeminiTylko jedna rzecz mnie zaniepokoiła:
"Motory benzynowe z wtryskiem bezpośrednim ... w przyszłości mogą mieć problemy wynikające zdużej ilości nagaru w głowicy. ... ale to zmartwienie dla osób, które dopiero za kilka lat kupią używaną Octavię II"
Ogólna ocena - 5
Martwić się na zapas tym nagarem :?:
więc jak sie boisz bierz 102KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maba8ten nagar występuje tylko w silniku 115KM inne są wolne od takich niespodzianek.
[ Dodano: Wto 23 Mar, 10 21:08 ]
Tak na szybko znalezione
ale był jeszcze jeden artykuł ale nie mogę znaleźć
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mechollZamieszczone przez maba8ten nagar występuje tylko w silniku 115KM inne są wolne od takich niespodzianek. więc jak sie boisz bierz 102KM
Najważniejsze, że Octavka to i tak świetne autko :drive:Miała być Octavia 2 FL 1.8 TSI DSG
Jest Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 :diabelski_usmiech
Pozdrowienia
Gemini
Komentarz
-
Komentarz